Denné menu

Pondelok
20.
0.33 l Fazuľová zo strukov, 2ks chlieb
350 g Rizoto z br. pliecka, Kyslá uhorka 60g
Utorok
21.
0.33 l Bravčový vývar s cestovinou
320 g Pečené kuracie stehno, ryža 200g, kap. šalát
Streda
22.
0.33 l Cícerová polievka, Chlieb
120 g Vyprážaný bravčový rezeň, Zemiaková kaša 200g, Obloha
Štvrtok
23.
0.33 l Srnčia polievka s cestovinou
120 g Moravský vrabec, Kapusta 100g, Knedľa 140g
Piatok
24.
0.33 l Kapustová polievka, Chlieb 2ks
120 g Milánsky rezeň, Ryža 200g, Obloha

Cena obedového menu je 6,50 €


Zodpovedný kuchár:

Tatiana Bačová, Monika Eštoková


Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00, alebo do vypredania. Suroviny ani prílohy k jedlám nie je možné zamieňať.
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave. Nie je možné podávať polovičné porcie.