Denné menu

Pondelok
03.
0.33 l Rascová polievka s vajcom
350 g Rizoto z br. Pliecka,Kyslá uhorka 100g
Utorok
04.
0.33 l Bravčový vývar s cestovinou
320 g Pečené kuracie stehno, Ryža 200g
Streda
05.
0.33 l Cícerová polievka
120 g Vyprážaný bravčový rezeň, Zemiaková kaša 200g
Štvrtok
06.
0.33 l Srnčia polievka s cestovinou
120 g Moravský vrabec, Kapusta, Knedľa 160g
Piatok
07.
0.33 l Kapustová polievka
200 g Rybie filé, Omastené zemiaky 200g

Cena obedového menu je 3,90 €


Zodpovedný kuchár:

Tatiana Bačová, Lukáš Vereščák


Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00, alebo do vypredania. Suroviny ani prílohy k jedlám nie je možné zamieňať.
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave. Nie je možné podávať polovičné porcie.